Meditationsforløb

Meditationsforløb

4900,-

alle kan lære at meditere

Måske har du før prøvet at meditere, og muligvis med en oplevelse af at det er svært. Der kan være mange tanker, som for nogen skaber mere uro når der mediteres. Rastløsheden sætter ind og inden der er gået mange minutter, er meditationen opgivet.  Evnen til at meditere og stilne vores sind, ligger dog i os alle som en naturlig evne. Derfor kan også du meditere! Dit Primordial Sound Mantra er redskabet som hjælper dig på vej.

Med et meditationsforløb lærer du teknikken Primordial Sound Meditation, ligesom du bliver præsenteret for detaljerne til etablering af en sund daglig praksis. Det kan være essentielt, da det bidrager til en mere raffineret meditationspraksis, som på sigt sikrer at du får det maksimale ud af din meditation. 

Primordial Sound Meditation er et koncept udviklet af Chopra. Teknikken er mantrabaseret og praktiseres  tilnærmelsesvis, på samme måde som munke og andre har praktiseret mantrameditation i mere end 5.000 år. Helt særligt bliver du tildelt et mantra, der efter nøje beregninger, tager udgangspunkt i de helt basale lyde som eksisterer i vores univers og dine personlige data. Udover at være et redskab til ro, er teknikken også forbundet med flere sundhedsmæssige fordele, både fysisk og mentalt.

Modulerne

Et meditationsforløb er sammensat af fire moduler, som til sammen sikrer at læring, viden og praktikken i forløbet følges ad. Det gør det muligt at inddrage erfaringer fra egen meditationspraksis, som tilfører en mere praksisnær oplevelse af forløbet. 

På modulerne kan du forvente at blive undervist i helt basal viden om Primordial Sound Meditation, ligesom der vil være dialog om mere uhåndgribelige emner, herunder vores bevidsthedsstadier.

Modulernes indhold

Modul 1 | Introduktion til Primordial Sound Meditation

På forløbets første modul får du en grundig introduktion til Primordial Sound Meditation.

 

Hvor stammer det fra og hvordan er mantraerne opstået.

 

Desuden opnår du viden om det helt basale inden for meditation. Ligesom vi også  kommer omkring meditation som  et vigtigt redskab, inden for bl.a. stresshåndtering.

 

I øvrigt lærer du også hvordan meditation kan have indflydelse på ændring af gamle uhensigtsmæssige mønstre og vaner.

 

Modul 1 varer ca. 1,5 – 2 timer.

Modul 2 | Personlig mantrainstruktion og ceremoni

Denne dag er helt særlig. Det er ceremonidagen hvor du modtager dit personlige mantra, og  instrueres i brugen af samme.

 

Ceremonien er personlig, hvilket betyder at det kun er dig og din meditationslærer som er til stede. 

Det er både en smuk og mindeværdig begivenhed, som du med garanti vil se tilbage på, som værende en milepæl i dit liv.

 

Ceremonien tager ca. 1 time. Det er samtidig denne dag du praktiserer Primordial Sound Meditation første gang.

Modul 3 | Din meditationspraksis til perfektion

På modul 3 går vi til praktikken i meditationsprocessen. 

 

Det er både små og store ting som bliver gennemgået. F.eks. hvor og hvornår det bedst at meditere.  Hvad hvis du bliver forstyrret, eller falder i søvn? Er det bedst at meditere før eller efter din træning, og hvad skal du i øvrigt have af forventninger til din praksis.

 

På modulet taler vi også om de oplevelser der kan opstå i en meditation, ligesom der vil være dialog om værdien af meditation i dagligdagen. 

 

Modul 3 varer ca. 1,5 – 2 timer og afsluttes med en meditation.

Modul 4 | De syv bevidsthedsstadier og afslutning

Emnet på modul 4 er en anelse mere abstrakt end  tidligere moduler.

 

Dagen startes med en meditation, med efterfølgende introduktion til de syv bevidsthedsstadier. Heriblandt; “waking”, “dreaming” og “deep sleep” stadierne.  

 

Afslutningsvis samler vi op og evaluerer på hele forløbet.

 

Modul  4 varer ca. 1,5 – 2 timer og afsluttes på bedste vis med et glas bobler.

afviklingen

Som udgangspunkt kan meditationsforløbet gennemføres enkeltvis eller som gruppe. Ønsker du fleksibilitet og diskretion, kan det være en fordel at tage forløbet alene. Er i flere, finder I fællesskab og sparring i eget gruppeforløb. Et gruppeforløb afvikles altid på faste datoer og lokation. For at sikre kvaliteten, anbefales grupperne at have et deltagerantal på ca. 2-8 personer.

Begge forløb har samme formål, at sikre deltagerne en etableret meditationspraksis.  Indholdet i modulerne er basic, mens afviklingen af forløbene differentierer, hvilket afspejler fleksibilitet og pris.  Et meditationsforløb  strækker sig som udgangspunkt over en periode på 4-6 uger. Det er også muligt at afvikle forløbene over kortere tid, evt. som 2-dages kursus for en virksomhed, eller som weekend-retreats. Det vil som regel være antallet af deltagere, som inspirerer til forløbets varighed.

Er du /I blevet nysgerrig på et meditationsforløb, så send en forespørgsel, og jeg vil  besvare din henvendelse inden for 1-4 hverdage.

© Copyright 2023 Kofoedmeditation | CVR. 32403352